dimecres, 30 d’octubre del 2013

Joc de nit i la roca forada

Aquí podeu veure com un dels grups neteja les taules després de sopar. Al cap de mitja hora vam jugar al joc dels bandolers :fèiem dos grups,els bandolers i els comerciants els monitors ens donaven diners de paper als comerciants i els bandolers assaltaven als comerciants.

Hem anat a la Roca Foradada ha estat flipant!!!  Hi havia una petita cascada i ens han explicat una llegenda de la Foradada.

Pol,Júlia J,Tsiry I Natalia.



6 comentaris:

  1. Súperguai la roca foradada. Molts de vosaltres us hi vau banyar fa uns quants anys, que ereu molt petitons i petitones.

    Que us ho passeu molt bé aquesta nit a la disco

    Una abraçada

    Teresa

    ResponElimina
  2. HOLA ALS DE SEGON TANMBE BEM JUGA A LS BANDULES.
    MA AGRADAT MOLT VEURELAS FOTOS.
    MARTÍN

    ResponElimina
  3. hola soc la rut i la mama i us bolem di ce cuan astabeu ala roca astabau tots molt juntets i molt guapus. als de segon em anat ala platja i as uem pasat mol be da par de la mama un pato i de par de la rut adeu
    Rut-Joana-Oriol

    ResponElimina
  4. Aprofiteu el poc temps que us queda. Canseu-vos molt que després tindreu quatre dies per recuperar-vos. Bona nit i fins demà.

    Elisa i Pep (pares de la Martina)

    ResponElimina
  5. Quin ritme més frenètic!!!!!! Potser que guardeu algún joc o activitat per la propera ocasió... Ens alegrem molt de saber que us ho passeu super! Suposo que esteu a punt d'anar a la Disco. Quines colònies tan completes!

    ResponElimina
  6. Preciosa la rocaforadada!! Algun bolet pel camí? Marc, Martina i Adriana

    ResponElimina